Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid...

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Dé slogan uit mijn jeugd die ik nooit vergeten ben. Ergens eind jaren 80/begin 90. Deze slogan was onderdeel van een campagne van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Het doel van deze campagne was om meisjes te stimuleren om een vak (beroep) te leren zodat ze later in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien en economisch (financieel) onafhankelijk zouden zijn. Een exact vak had de toekomst.

Ik heb op de Havo geen exact vak gekozen want daar was ik niet zo sterk in, maar ik heb er wel bewust voor gekozen (om later als ik groot zou zijn) zelf de kost te kunnen verdienen. Dat ik mijn eigen broek op kon houden, financieel onafhankelijk zou zijn én dat ik zou doen waar ik helemaal happy van werd. Dat is uiteindelijk nog wel een zoektocht geweest!

Tussen mijn 35e en 42e ben ik namelijk echt wel op zoek geweest naar mezelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik? Wat kan ik (nog meer)? Wat durf ik? Na mijn Horeca carrière, waarin ik ook 7 jaar een eigen restaurant heb gehad, ging ik weer in loondienst als planner bij een opleidingsinstituut en werkte ik daarnaast als ondernemers als Virtueel Assistent. Maar ik was niet echt happy met wat ik deed.

In 2017 ben ik gestart met het volgen van een massagecursus. Gewoon om even tot rust te komen, iets voor mezelf te doen en ook uiteraard omdat je tijdens zulke cursussen zelf regelmatig een massage krijgt. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat ik als VA het 1-op-1 (persoonlijke) contact met mensen mistte. Het gevoel anderen te kunnen helpen (verzorgen).

Ineens viel toen ook het kwartje en er ging een wereld voor me open!
Dit was wat ik wilde gaan doen. Hier werd ik écht blij van.

Ik heb mijn werkzaamheden als VA afgebouwd, schreef een extra handelsnaam in bij de KvK en volgde in datzelfde jaar nog diverse cursussen/trainingen waaronder de opleiding Wellness Totaal (theorie en praktijk). Regelmatig volg ik hier nog extra cursussen om mijn aanbod te vergroten en mijn kennis up to date te houden.

Zo heb ik de cursus Anatomie & Fysiologie, Gelaatsmassage, Aromatherapie, Cupping, Stoelmassage, Klachtenbehandeling, Fybro Massage Therapie en Zwangerschapsmassage gedaan. Ook ben ik in het bezit van Reiki I en ben ik bezig met een opleiding Healing.

Mijn massages zijn altijd afgestemd op jou. Geen 1 persoon is hetzelfde en daarom is ook geen 1 massage is hetzelfde. Door de verschillende technieken die ik beheers kan ik jou met een massage helpen bij diverse lichamelijke klachten maar ook kun je uiteraard gewoon voor een lekkere, ontspannende massage bij mij terecht.

Daarnaast werk ik samen met een bedrijf wat gezondheid, gezamenlijkheid en gezonde financiën hoog in het vaandel heeft staan. Op holistische wijze helpen wij mensen met lichamelijke klachten en afvallen naar een gezonde levensstijl. Om die reden ben ik in juni gestart met de studie Orthomoleculair Therapeut en de verdieping hiervan; Darmtherapeut staat nog op mijn verlanglijstje voor volgend jaar. 

Ik heb een leuke praktijkruimte bij mij thuis op de 1e verdieping. Op deze manier kan ik werk en privé goed combineren.

Samen met mijn gezin (mijn man Johannes, mijn zoon Maik uit een vorige relatie en onze dochter Ella ) wonen wij in het gezellige stadje Harderwijk. Verder heb ik nog een volwassen bonuszoon en -dochter die hier in de buurt op zichzelf wonen. Een drukke Stabij die luistert naar de naam Tess en ons "bulldozertje" Misty, de 3 katten Kitty, Bliss & Gucci en onze 2 Franse hangoren Pip & Flip die lekker los in de tuin rond huppelen, maken dit huishouden van Jan Steen compleet.

Wil jij mij beter leren kennen en samen met andere, gelijkgestemde, vrouwen kunnen sparren over o.a. een gezonde lifestyle, lekker maar gezonde voeding, mindfulness, soul search, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en groei, de bijzondere tijd waarin we nu leven en waar we naar toe gaan of over andere alledaagse dingen en bezigheden? 


Meld je dan aan voor mijn GRATIS community op Facebook:

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727