Kennis Maken ?

Om jou op een laagdrempelige manier met mij kennis te laten maken, heb ik een individuele kennismaking gezichtsbehandeling, een leuke You & Me behandeling voor 2-4 personen, een GRATIS workshop van 5-8 personen bij jou thuis én een GRATIS Facebook Community

Individuele Kennismaking Gezichtsbehandeling

Bij deze kennismaking gezichtsbehandeling van een klein uurtje starten we met een korte huidanalyse. Ik vertel jou iets over de producten waar ik mee werk en vervolgens bekijken we welke producten het beste passend zijn voor jouw huidtype én voor jouw huidconditie op dat moment.

Vervolgens reinig ik je huid grondig met een cleanser en een tonic uit de betreffende lijn. We proberen een lekkere scrub uit, je krijgt een heerlijk masker en serum met een Hot Towel. Tot slot brengen we een lekkere verzorgende dagcrème bij je aan. Uiteraard ook weer afgestemd op jouw huid. Kosten € 15.

You + Me

Let op: In verband met de huidige corona maatregelen is de You & Me momenteel NIET in te plannen

Mocht je het leuk vinden om de kennismaking gezichtsbehandeling bij jou thuis te krijgen dan kan dat ook in de vorm van een You & Me behandeling. Ik kom bij jou thuis en jij nodigt nog 1-3 personen uit die dezelfde behandeling krijgen. Je vriendin, een collega, je (schoon) moeder en/of je zusje bijvoorbeeld. Ik neem een flesje bubbels mee en jij zorgt voor een klein hapje.

Als gastvrouw krijg je bovendien een lekker, gratis product ter kennismaking en natuurlijk heb ik ook voor de andere dames een klein presentje meegenomen. Deze You & Me behandeling geef ik uitsluitend in de avonduren en kost € 15,00 p.p. Duur: ongeveer 2 1/2 uur.

Workshop bij jou thuis

Let op: In verband met de huidige corona maatregelen is deze workshop momenteel NIET in te plannen

Super leuk! Een mini workshop bij jou thuis. Jij nodigt 4-7 vrouwen uit en zorgt voor een hapje en een drankje. Ik neem een aantal huidverzorgingsproducten mee en jullie gaan, na een korte huidanalyse, zelf aan de slag. Als gastvrouw krijg jij weer een leuk cadeau én heb je de mogelijkheid om met korting diverse producten te bestellen. Deze mini workshop met meerdere dames is helemaal gratis (maar zonder gratis presentje) en altijd super gezellig!  
Duur: 2 1/2 - 3 uur.

Meer weten of een afspraak inplannen? Stuur me een mail via de button rechtsonder of stuur me een Whatsapp bericht via de button linksonder.

Meld je aan voor mijn Gratis Facebook Community !

We sparren hier o.a. over gezondheid, lekker eten, huidverzorging, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, soul search maar ook over alledaagse dingen en bezigheden. Kortom; een groep met gelijkgestemde vrouwen!

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727