Boost & Clear your Body & Mind

Samen gezond en sterk 2022 in!

Wil je ook mee doen? Stuur me dan  een berichtje via Whatsapp op 0610971758 en ik ga je er alles over vertellen!

Lees hieronder meer informatie over de gezondheidsreset 2.0

Happy met je Body

De gezondheidsreset 2.0 is ontwikkeld door 2 artsen. Het is dan ook geen dieet, maar een kuur waarbij het lichaam van een suikerstofwisseling omgezet wordt naar een vetstofwisseling! Het effect daarvan is dat je bewuster omgaat met gezonde voeding waardoor je een gezond en vitaal lichaam krijgt. Daarnaast val je er ook nogal eens wat kilo's mee af zonder jojo effect (4-12 kilo zijn regelmatig genoemde resultaten).

Je gaat puur en gezond eten, zonder maaltijdvervangers. Hierdoor word je ook bewuster van hetgeen voeding met je doet. We eten volgens 4 fasen gedurende 65 dagen.

Tijdens fase 1 (de 2 "laaddagen") mag je heel veel vette producten eten, hierdoor zet je je verbrandingsmotor aan. Dit is het belangrijkste stukje van de kuur om de hypothalamus te kunnen resetten. In fase 2 ga je 21-40 dagen puur en gezond eten volgens een bepaalde lijst met voedingsmiddelen. Tijdens deze fase ga je het lichaam écht detoxen en ontgiften. In fase 3 ga je 21 dagen langzaam stabiliseren door weer gezonde vetten, noten, zuivel, kaas toe te voegen. 

In fase 4 ga je testen welke voedingsmiddelen wel en niet voor je werken, waardoor je je eigen persoonlijke voedingspatroon ontwikkeld, zodat je geen jojo effect krijgt en je gezondheidsklachten weg blijven.

Omdat ieder lichaam anders is, heeft iedereen andere triggers m.b.t. voeding. Het gaat er vooral om tijdens deze kuur dat je de hypothalamus gaat resetten. Dat is het gedeelte in je hersenen waarin je patronen opgeslagen zitten. Ook je eetpatronen dus. Het is als het ware alsof je een computer laat schoonmaken/ resetten. De computer werkt daarna weer beter, kan beter en sneller internetten en downloaden. Zo werkt het ook met je lichaam.

Wil je deze reset gaan doen, dan gaan we je uiteraard helemaal begeleiden! Je hoeft het niet alleen te doen. Zelf ben ik deze kuur eind augustus 2021 gestart. In mijn eigen besloten Facebookgroep Be Your own kind of Beautiful deel ik daar o.a. mijn ervaringen.

Wil je meer weten over deze reset? Stuur me dan een WhatsApp bericht via de button linksonder of een mail via de button rechtsonder. Of kijk even op de website voor een eerste indruk.


Beautiful Wellness


Disclaimer
Ik ben geen arts of psycholoog dus ik stel geen diagnoses. Ik behandel niet (behalve bij massages). Ik schrijf ook geen medicijnen voor en ik geef géén medische adviezen. Ook al is de gezondheidsreset heel veilig om te doen, bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie is het aan te raden om altijd eerst een arts te raadplegen. De gezondheidsreset is niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Bij twijfel of bij onduidelijkheid zal ik je dan ook altijd eerst doorverwijzen naar je specialist.

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727