Samenwerken / Plan B

FINANCIEEL GEZOND

Je hebt het waarschijnlijk al gelezen op mijn website maar ik hou er dus van om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl. Hoe fijn is het dan als je ook financieel gezond zou kunnen zijn? Financieel gezond zijn helpt namelijk óók mee in je dagelijkse gezondheid. Het is nou eenmaal een feit dat je geld nodig hebt om in je dagelijkse behoeftes te kunnen voorzien en als alleenstaande moeder ben ik blij met dat extra inkomen. Zo hoef ik geen 60 of 80 uur per week te werken en hou ik ook nog tijd over voor mijn kinderen én, niet geheel onbelangrijk, voor mezelf.

Met minder geld, geen geld of zelfs schulden neemt het stressniveau in je lichaam toe en dat heeft een enorm negatieve uitwerking op je gezondheid. En nee, geld alleen maakt niet gelukkig maar het maakt het leven vaak wel net een beetje makkelijker. Zeker in deze bijzondere tijden. Geld stinkt niet, we hebben het gewoon nodig. Voor onszelf maar met geld is het ook weer een stuk makkelijker om anderen te helpen. Win-Win dus.

WAT WIL JIJ?

Misschien heb je wel dromen, maar komt het er steeds niet van. Misschien wil je wel die wereldreis maken of wil je gewoon meer tijd voor je gezin. Misschien wil je lekker je "eigen baas" zijn en je eigen tijd indelen maar durf je die stap niet te zetten of wellicht heb je geen idee wat je dan zou willen gaan doen. Misschien wil je gewoon een beetje bijverdienen of wil jij misschien meer dan dat? Het is allemaal mogelijk als jij het wilt. 

WAT DOEN WE?

De gezondheidsbranche is 1 van de grootste branches ter wereld. Iedereen heeft wel potjes met vitamines, voedingssupplementen en/of huidverzorging in huis. Hoe fijn is het, dat jij dit dan kan aanbieden en dat je mensen daarmee op weg kunt helpen naar een gezondere leefstijl? Wij doen niet aan "agressieve" productverkoop maar werken op basis van aanbevelingsmarketing. Net zoals je een goede film of een lekker restaurant aanbeveelt aan een vriendin of aan je buurvrouw.

Je bent namelijk zo tevreden over de producten die je gebruikt dat je ze zelf ook aan wil bevelen aan andere mensen. Hiermee kun je geleidelijk aan zelf een team opbouwen maar ook alleen klantverkoop is mogelijk dmv van je eigen webshop. Je leert alles wat je nodig hebt van mij en van het team waarmee ik samenwerk. We leggen je alle mogelijkheden uit en uiteraard starten we je helemaal op. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen.

WAT KIES JIJ?

En het leuke is; er valt nog wat te kiezen ook. Spreekt het jou meer aan om Coffee Ambassadeur te worden? Of wil je liever werken aan je eigen gezondheid en anderen meenemen op deze reis?
Het is allebei mogelijk. Zelf ben ik veel meer actief in het team van Time to Change maar als Coffee Founder heb ik wel de mogelijkheid om jou te koppelen aan de mensen van een heel fijn team die jou hiermee gaan helpen.

VOORDELEN OA:

 • Je hoeft geen voorraad in huis te hebben
 • Je hoeft zelf geen betalingen af te handelen
 • Je hoeft zelf geen producten te versturen
 • Je hebt gratis je eigen persoonlijke, professionele website én webshop
 • Je maakt gebruik van een gratis en professionele klantenservice
 • Je kunt werken waar, hoe veel en wanneer jij dat wilt
 • Verschillende verdienmodellen - en mogelijkheden
 • Gratis trainingen en persoonlijke ontwikkeling
 • Online - en offline bijeenkomsten (gezamenlijkheid)
 • Mogelijkheid om reizen te verdienen
 • Niets moet, alles mag = VRIJHEID


MEER WETEN?

Doe me even een berichtje via de WhatsApp button linksonder. Dan brengen we samen je wensen in kaart, kijken we wat het beste bij jou zou passen en of je het leuk zou vinden om in meer of mindere mate met mij samen te werken. 


© 2023 Marijke Ruijter l m.ruijter@live.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727

Deze website is met  gemaakt door mijzelf