Contact & Reviews

Body, Mind & Soul in Balans

Marijke Ruijter
Johanniterlaan 24
3841 DT Harderwijk

m.ruijter@live.nl
T 06 109 71758

KvK 57926727

BTW NL002149121B75

Omdat ik overdag vaak met klanten bezig ben in mijn praktijk, ben ik telefonisch slecht bereikbaar. Het beste stuur je me daarom een Whatsapp berichtje via de button linksonder. Ik reageer zo snel mogelijk op je bericht, in ieder geval binnen 24 uur.

Een mail sturen kan natuurlijk ook. Ik probeer binnen 48 uur te reageren maar als je een snellere reactie wilt, raad ik je aan WhatsApp te gebruiken

Als je een afspraak wilt inplannen, kan dat ook via deze link.


Ik zou het heel erg fijn vinden als je hieronder je
review achter wilt laten. Dank je wel

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marijke Ruijter l Body, Mind & Soul in Balans
Average rating:  
 8 reviews
 by J.

Ik heb nu een aantal behandelingen transformational cupping gehad bij Marijke. Ik word elke keer weer vriendelijk ontvangen. Marijke weet veel en geeft daarnaast ook tips. Heel fijn! De eerste behandeling was even wennen, maar ik ervaar nu veel verandering en verbetering in mijn lichaam. Ik ga ermee door!

 by Mieke

Marijke, ik kom onregelmatig. Maar: Ik vind het elke keer fijn, je maakt echt contact en je masseert goed. De ruimte is prettig en al met al bewondering voor wat je doet, jezelf blijft vernieuwen en hoe hard je werkt.
De cupping heb ik ook gedaan, man, man, dat voel je wel, maar het is ook heerlijk tegelijkertijd. Dag erop ging ik zwemmen toen vielen de verkleuringen wel erg op.
Ik heb n.a.v. je mail weer een afspraak ingepland. Het boekingssysteem werkt prima

 by Valeska

Ik ervaar Marijke als een hele warme, open en hartelijke vrouw. Voelde mij direct welkom en thuis. De behandeling transformational cupping doe ik nu een tijdje bij haar. De ene keer is het gevoeliger als de andere keer. Beurse plekken trekken snel en vanzelf weg. Maar mijn huid waar ik laat behandelen op slappere delen maakt echt een transformatie door. Erg fijn en ik ga lekker door hiermee.

 by Henriëtte

Ik word vriendelijk en altijd met een lach en opgewekte Marijke begroet wanneer ik bij haar binnenkom. Ze begeleidt mij naar boven naar haar prettig ingerichte massageruimte waar rust heerst en zachte muziek opstaat. Marijke legt uit wat cupping is en vraagt aan mij welke 2 gebieden ik gemasseerd wil hebben.

Ik denk aan mijn buik, daar zit cellulitis en een blindedarm litteken wat verkleefd lijkt. Ik ben op mijn 8e jaar daar aan geopereerd, 50 jaar geleden dus..
Verder heb ik nek-schouderklachten, dus werk aan de winkel.

Ze begint bij mijn buik. Ik vind het best spannend.. maar het valt mee qua pijn, gevoeligheid. Bij het litteken gaat ze wat langer door, het lijkt steeds soepeler te worden. Op een gegeven moment komt ze op een andere plek rechts in mijn bovenbuik. Daar zit een heel venijnig plekje. Auw!!

Marijke pakt een lijst en laat mij lezen dat dat punt correspondeert met de lever. Heb je iets op je lever of gehad? Ja! Een heleboel, en zeker niet alles uitgesproken. Dat was voor mij weer een bewustwording dat het in mijn lijf opslaat. Mijn buik was na de behandeling wel een paar dagen wat beurs. De nek- en schouders waren zo pijnlijk tijdens en na de massage dat het zelfs paars was. Maar het voelde als verlichtend. 2 dagen later was er niets meer van te zien en was mijn nek soepeler sowieso met draaien.
Mijn buik voelt ook lekker soepel aan en.. nu een aantal weken verder voelt hij nog steeds soepel.

Inmiddels ben ik 3x geweest. De laatste 2 keer heeft ze ook mijn lage rug gebied, bekkenrand en linkerbeen(daar heb ik geïrriteerde spieraanhechtingen) meegenomen. Het voelt zoveel beter. De lage rug- en bilklachten zijn zelfs zo goed als weg!
De transformational cupping heeft mij aan de lijve laten ervaren hoeveel er in mijn lichaam aan spanning en afvalstoffen zit opgeslagen.

Ik kan het iedereen aanraden, en ook om het zeker bij Marijke te doen! Ik kom al jaren bij haar en ze is een topper in haar massages! Nooit eerder zo goed en stevig ook, gemasseerd. Marijke heeft ook veel kennis van het menselijk lichaam en ook geest, door vele opleidingen. Daar ligt echt haar passie en interesse. En dat merk en voel je!

 by Marianne

Na enthousiaste verhalen van een vriendin heb ik ook een afspraak gemaakt voor een cupping behandeling. De eerste behandeling gehad voor armen en benen in ontspannen sfeer. Direct nadien vervolg sessies gepland. Wat beurse plekken maar deze zijn na enkele dagen verdwenen en zie dat mijn huid al na de eerste behandeling positief verandert. Ik kijk uit naar het vervolg!

 by Lucie

Vorige week heb ik voor het eerst een cupping behandeling gehad. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. We zijn begonnen met de linker voorkant van mijn lichaam en mijn buik. Op zich vond ik het best zeer doen maar ja, alles voor het goede doel. Ik hoop echt dat mijn doorbloeding er beter door wordt.

Vandaag ben ik weer geweest en nu meer aandacht op mijn nek en schouders, dus hopelijk ook daar straks wat verlichting. Mijn buik is vandaag voor de 2e keer behandeld en dit voelt echt soepeler aan. Het deed ook echt minder zeer.

Doordat ik vorige week merkte dat mijn stoelgang makkelijker ging na de eerste behandeling wilde ik het zeker vandaag nog eens proberen omdat ik al jaren darmproblemen heb.

 by Alma

De sessie zelf was vrij intens en erna was ik heel moe. Ik voelde wel meer ruimte aan mijn linker zijde die Marijke gecupped had. Ik heb veel water gedronken en daardoor kon ik veel afvalstoffen af voeren. Nu een week later voelt de huid van mijn lijf zachter er is duidelijk veel afgevoerd.

 by Diek

Afgelopen week heb ik mijn eerste transformational cupping behandeling gekregen van Marijke. Een aantal dagen van te voren had ze al voedingsadviezen doorgemaild. Deze zijn vrijblijvend maar bedoeld om het ultieme uit de behandeling te halen. Tijdens de intake hebben we besproken welke lichaamsdelen ik bij voorkeur als eerste behandeld wilde hebben. Voor mij was dat de buik en benen. Nadat ik een geur olie mocht uitkiezen (Lavendel met bergamot😇) is ze voorzichtig aan de slag gegaan.

Marijke legt duidelijk uit wat ze doet en ik mocht de intensiteit aangeven. Sommige gebieden waren erg gevoelig maar Marijke gaat voorzichtig en vakkundig te werk. De behandeling was voor mij niet pijnloos maar voelde zo goed omdat je merkt dat het gelijk resultaat geeft. Verklevingen worden gelijk al een stukje minder en de huid wordt soepeler. Ook voel je dat het weer gaat 'stromen' omdat de doorbloeding wordt geactiveerd. Ik ben zo enthousiast dat ik gelijk nog een aantal afspraken gemaakt heb. Echt een aanrader!