Workshops

Deze workshops zijn bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeest, een meidenavond of zomaar om jezelf met een paar vriendinnen eens lekker te verwennen. De gastvrouw, de bruid of de organisator wordt extra verwend en jullie krijgen aan het eind uiteraard allemaal een leuke goodiebag met daarin o.a. een klein cadeautje én een cadeaubon van € 7,50 in te wisselen bij een behandeling naar keuze.

Je hoeft de deur niet uit want ik kom bij jou, de gastvrouw of de bruid to be aan huis. Of op welke locatie jullie ook maar willen. Ik zorg voor spiegeltjes, oliën, handdoeken, uiteraard de producten en ander gebruiksmateriaal dus je hebt er geen omkijken naar.

De workshops zijn te boeken vanaf 4 tot 8 personen (max. 10). Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wil je een leuke workshop boeken of eerst nog even wat meer informatie? Klik op de button rechtsonder en ik neem z.s.m. contact met je op. Je mag mij uiteraard ook bellen of appen op telefoonnummer 0610971758.

Workshop Gezichtsverzorging Hot Towel

Samen met jouw vriendinnen ga je 2- 2,5 uur aan de slag met de producten van Nutrimetics die ik voor jullie meeneem. Ik vertel jullie kort iets over de producten en daarna maken we per persoon een huidanalyse. 

Op basis daarvan ontvangen jullie tips over de producten die het beste bij jullie huid passen. Daarna gaan jullie lekker zelf aan de slag:
gezicht, hals en/of decolleté reinigen, een lekkere scrub, een masker en/of een serum uitproberen, dagverzorging aanbrengen en een foundation. Tussendoor maken we natuurlijk gebruik van de hot towels en uiteraard mogen jullie ook de meegebrachte make-up uitproberen.

€ 20,00 per persoon

De gastvrouw, bruid of organisator krijgt de behandeling van mij en daarnaast ook nog een lekkere gezichts- en/of handmassage (afhankelijk van de tijd en de (fysieke) ruimte die we hebben). Daarnaast krijgt zij een gratis Nutrimetics product cadeau. Uiteraard krijgen jullie allemaal de goodiebag met o.a. een klein cadeautje én de cadeaubon van € 7,50 voor korting op een behandeling naar keuze.

Deze workshop is inclusief een lekker glaasje bubbels per persoon.

Workshop Body Treatment

Informatie volgt nog...

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727