Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beautiful Wellness
Average rating:  
 8 reviews
 by Jolanda

Echte aanrader!

 by Judith

Erg fijn geholpen met de pijn in mijn rug. Ze had snel de juiste plekken gevonden maar tussendoor ook erg fijn ontspannings massage. Marijke luistert naar wat je wel en niet wilt en past de behandeling daar op aan.

 by Yvonne

Een heerlijke kennismakingssbehandeling gehad bij Marijke. Ze is heel enthousiast, eerlijk en heeft kennis van zaken. Ik zou zeker nog terug gaan voor een vervolg!

 by Stephanie

Hele leuke en gezellige ervaring. Goede uitleg van de producten en ook terwijl je bezig bent vertel je wat je doet, dit vind ik persoonlijk erg fijn. De tips die je gaf over hoe ik me huid het beste kan verzorgen hebben mij ook erg geholpen. Kom zeker nog een keer bij je terug voor een behandeling.

 by Shirinda foppen

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad en een massage met oliën. Was lekker ontspannen. Echt een geniet momentje.

 by Annette

Vorige week heb ik bij Marijke de raindrop massage ondergaan. Het was heerlijk! Zo vlak voor de kerstvakantie ben ik altijd heel moe en gestrest dus de massage kwam precies op het goede moment! Je wordt al relaxed als Marijke met je voeten begint. De oliën geuren nog lang na en ik heb die nacht heerlijk geslapen!

 by Janneke

Kennis gemaakt met Marijke via het Facebook kennismakingsarrangement. Marijke is open en gezellig, heeft haar passie gevonden en gaat er voor! De producten die ze gebruikt zijn op natuurlijke basis, Marijke adviseert een productlijn op basis van je huid. De producten sloten super bij me aan, voelden zacht en voedend voor mijn huid.
Ik ben erg benieuwd naar de massage, zo'n kennismaking is echt te snel voorbij 😉

 by Carmen

Ik ben bij Marijke geweest een hele aardige spontane vrouw, dat viel als eerste op. Met een big smile ontving zij mij. Tijdens de koffie een formulier ingevuld zodat zij een analyse kon maken. En daarna een reiniging een scrub en een créme. Ze vertelde me ondertussen over de werkzame stoffen ,waar het vandaan kwam etc. Haar producten voelen goed en ruiken lekker. Eén product voor droge plekjes rook heerlijk en werkte echt goed. Was daar 's morgens en 's avonds heel laat was het nog zacht. Toen het klaar was ging ik met een fris en schoon gevoel weg, het was een goede leuke ervaring. Marijke bedankt.