Raindrop Techniek

Wat is het?
Een prachtige combinatie van massage en etherische oliën van Young Living. De 9 etherische oliën die gebruikt worden tijdens deze massage, hebben een weldadige invloed op zowel spiritueel, geestelijk, lichamelijk als emotioneel niveau. 

Wat doet het?
Ze zorgen voor balans en innerlijke kracht en ondersteunen de weerstand, circulatie en ademhaling. Het werkt ontspannend en kalmerend voor pijnlijke spieren en de oliën helpen lichamelijke ongemakken te verlichten.

Hoe is het ontstaan?
De Raindrop techniek is in de jaren 80 ontwikkeld door D. Gary Young. De grondlegger van Young Living. Door specifieke massage technieken te integreren met specifieke essentiële oliën heeft Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit. De Raindrop techniek massage bevat 9 essentiële oliën die elkaar versterken en die worden aangebracht over de ruggengraat en op de voeten. De Raindrop Techniek is het resultaat van de combinatie van de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, Tibetaanse reflexologie (Vitaflex) en de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën.  

De Behandeling
De Raindrop Techniek Massage bevordert het proces van zelfgenezing, verbetert je spijsvertering, versterkt je immuunsysteem, brengt gedachten en emoties in balans, vermindert angst, stress en slapeloosheid, verlicht rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren, vermindert ontstekingen langs de wervelkolom en versnelt het herstel van verkoudheid, griepinfecties & blessures.

De behandeling begint bij de voeten. Met Valor, een speciale olie samenstelling wordt het lichaam geholpen weer in energetische balans te komen. Hierbij merken de meeste mensen al de rustgevende en harmoniserende werking. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt de rug op de Raindrop behandeling voor. Door het druppelsgewijs (raindrop) opbrengen van de oliën op de rug met daarbij gebruik van zachte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige werkstoffen in de rugspieren en helpen het lichaam de emotionele en energetische balans weer te vinden. 

Geur & Emoties
Ook door het inademen van de geur die vrijkomt uit de oliën kan er al veel gebeuren. De geurmoleculen komen namelijk via de neus in het limbisch systeem terecht. Hier kunnen ze dan ook direct invloed uitoefenen op onze emoties. De oliën stimuleren om los te laten en te ontspannen om op die manier bij te dragen aan een gevoel van zekerheid en onbezorgdheid.

Afsluiting
De massage wordt afgesloten met een warme handdoek (hot towel) om de oliën extra goed zijn werk te kunnen laten doen. De behandeling duurt van begin tot eind 60-90 minuten, maar de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Het is daarom aan te raden (net zoals na elke massage) veel water te drinken om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen!

Tijdens deze speciale massage techniek worden de volgende 9 oliën en 2 massage oliën gebruikt:

 • Valor 
 • Oregano 
 • Thijm 
 • Bascilicum
 • Cypres 
 • Wintergreen 
 • Marjoraam
 • Pepermunt 
 • Aroma Siez 
 • Ortho Ease Massage Oil
 • V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex

Massage

Raindrop Techniek Massage Behandeling (60-90 minuten)
Zoals hier boven omschreven.

€   75

Training

Raindrop Techniek Massage Training 
1 Dagdeel praktijk (4 à 5 uur) + 1 terugkom dagdeel (2 uur) waarin je laat zien hoe jij, na oefening, de techniek beheerst.

Inclusief
Cursusmap
 
Je dient zelf te zorgen voor een proefpersoon voor beide dagen op wie je de behandeling mag geven.

Tip! 
Bespreek je deze training met 2 personen dan krijgen jullie allebei 
€ 25 korting en heb je meteen een proefpersoon om op te oefenen. De training duurt dan uiteraard wel een hele dag voor de praktijk en ruim een halve dag voor de terugkomdag.

Na een geslaagde terugkomdag mag je de Raindrop Techniek toepassen maar ook zelf de training geven aan anderen.

€ 200
€ 175
per persoon

Raindrop Techniek Massage Kit

Raindrop Technique Essential Oil Kit
Je dient na de 1e dag van de cursus zelf een Raindrop Techniek Kit aan te schaffen want je moet na de 1e dag en vóór de terugkomdag minimaal 6-10 personen zelf behandelen om te oefenen. Deze kun je via mij bestellen met ruim € 25 korting op de reguliere verkoopprijs. Je ontvangt hem dan samen met de cursusmap op de 1e cursusdag. 

Indien je de kit zelf bestelt of wilt bestellen, dien je member te zijn (of te worden) van Young Living. Je ontvangt dan zelfs 24% korting op de reguliere verkoopprijs. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op via de button hier rechts onder.

€ 1​75Alle prijzen zijn inclusief btw.

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727