Powerwalk Trainingen

Powerwalken is een wandelsport. Het wordt ook wel eens sportief wandelen wordt genoemd en het zit tussen wandelen en hardlopen in. Het houdt in dat je in een stevig tempo wandelt, waarbij je een krachtige armbeweging maakt en extra stevig afzet met je voeten zodat je flink door kunt wandelen, waarbij je het zeker een uur vol kan houden! Voordeel hiervan is dat je al die tijd veel calorieën verbrand en ook nog eens je uithoudingsvermogen en je conditie verbeterd.

Voor wie is het?

Een bijkomend voordeel is dat je bij powerwalken niet je gewrichten belast, dus je hebt veel minder kans op blessures. Ook zorgt het voor mentale ontspanning, het verbetert de conditie van hart- en bloedvaten, verlaagt het cholesterol en de bloeddruk en het versterkt je spieren. Daarom is het ook geschikt voor ouderen, zwaardere mensen en mensen met knie- of rugklachten. Verder is het ook een ideale manier om weer in conditie te komen na een blessure.

Vanaf oktober 2021 starten de volgende Zession Powerwalk Trainingen:

Easy Powerwalk - start vanaf 04 oktober 2021

Speciaal voor vrouwen met overgewicht, vrouwen die willen afvallen, herstellende zijn van een blessure of voor vrouwen die een slechte(re) conditie hebben.

€ 65 voor 10 lessen van 45-60 minuten.
1e proefles gratis.

 
Start to Powerwalk - vanaf februari 2022

Voor vrouwen die na Easy Powerwalk door willen met de vervolgcursus, vrouwen die een redelijke conditie hebben en geen blessures.

€ 65 voor 10 lessen van 45-60 minuten.
1e proefles gratis indien je die niet al hebt gehad bij Easy Powerwalk.

 
Powerwalk Fans - vanaf mei 2022

Voor vrouwen die na Easy Powerwalk en/of Start to Powerwalk gezellig door willen met het opbouwen en/of behouden van hun conditite.
 
€ 25 per maand l maandelijks opzegbaar voor de 1e van elke nieuwe maand.

 
Powerwalk Dog - vanaf feb/mrt 2022

Wat is er nou leuker dan te Powerwalken mét je hond en op die manier een betere band op te bouwen? Meer info volgt t.z.t.

Powerwalk FIT Clinic

Meer info volgt t.z.t.

Wat gaan we doen? 

In de lessen leer je de Zession Powerwalk technieken en gaan we flink doorstappen. We doen spierversterkende oefeningen, gaan minimaal 45 minuten lekker actief bewegen, fitter worden en calorieën verbranden maar vooral ook gezellig lopen. En dat allemaal in de vrije natuur.

Voordelen van Powerwalken

  • Je bent in de vrije natuur en kunt je hoofd lekker leegmaken
  • Je leert meerdere looptechnieken
  • Je versterkt je spieren, werkt aan je conditie maar het is veel minder belastend voor je gewrichten dan hardlopen
  • Je verbetert je uithoudingsvermogen
  • Je loopt in de gezelligheid van een groep (min. 4 - max. 10-12 personen)
  • Het is óók geschikt voor vrouwen met rug- en/of knieklachten of andere blessures of beperkingen, ouderen, vrouwen met overgewicht en vrouwen met een slechte(re) conditie

Wil je meer weten over powerwalken, de trainingen of wil je alvast op de wachtlijst en als eerste op de hoogte worden gesteld van de nieuwste data? Stuur me dan een WhatsApp bericht via de button linksonder of een mail via de button rechtsonder.

 Je kunt ook de Facebookpagina volgen en/of liken om op de hoogte te blijven!


Beautiful Wellness

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727