Mind (life- & business coaching)

Mind

Soms lopen we in het leven vast. Vragen we ons af WAAROM we eigenlijk doen wat we doen. Krijgen we de kriebels als we denken dat we dit nog moeten blijven doen tot aan ons pensioen. We houden op het werk én in ons gezin alle ballen in de lucht maar komen niet toe aan onszelf (me-time). We vragen onszelf af of dit het nou is? Noem het midlifecrisis voor mijn part (want ja, ook vrouwen hebben dat hoor).

Zelf heb ik hier een paar jaar geleden ook mee lopen worstelen. Nu weet ik dat het niet de maatschappij en mijn gezin waren die dingen van mij verwachtten. Het was mijn eigen kijk op het leven dat ervoor zorgde dat ik mezelf wegcijferde. Ik heb in die tijd heel veel trainingen doorlopen en mij laten coachen omdat ik ERGENS naar op zoek was maar ik wist niet wat. Ik heb er veel van geleerd maar wat ik niet leerde, was WAT ik dan wél wilde. WIE ik zelf nou eigenlijk was. WAAR ik gelukkig van werd. Ik leerde er echter wel wat ik niet wilde (dat was al een klein stapje in de goede richting).

Tot ik op een gegeven moment dacht dat ik eruit was. Ik ben uit ALLE trainingen gaan halen waar ik zelf waarde aan hechtte en dit heb ik omgezet naar een (online) training voor startende vrouwelijke ondernemers die vanuit huis een eigen bedrijf wilden gaan starten. Deze training heeft ruim een jaar gedraaid maar ik kwam er al gauw achter dat ik ook dáár niet helemaal happy van werd. Het duurde even voor ik begreep wat “er nu weer met mij aan de hand was” maar uiteindelijk kwam ik erachter dat  het 1-op-1 contact met mensen mistte.

Daarom ben ik in 2017 gestart met het volgen van een massagecursus. Gewoon om even tot rust te komen, iets voor mezelf te doen en ook uiteraard omdat je tijdens zulke cursussen zelf regelmatig een massage krijgt. Er ging ineens een wereld voor me open! Dit was wat ik wilde gaan doen. Hier werd (en word) ik blij van.

Ik hoefde er dus niet heel lang over na te denken. Ik ben gestopt met mijn begeleiding aan startende vrouwelijke ondernemers, ging in korte tijd heel veel massagecursussen volgen en ik ben een massagepraktijk aan huis gestart. Gewoon mijn gevoel gevolgd én gewoon gedaan. Zonder beren op de weg te zien en zonder daar heel lang over na te denken. Inmiddels werk ik daar nagenoeg fulltime in en ben ik erg happy met wat ik doe. Mijn online training ging de ijskast in met in mijn achterhoofd het idee om daar “ooit nog iets mee te gaan doen”.

Ooit is NU aangebroken. Door de Corona crisis waar we nu met de hele wereld in zitten, merk ik dat heel veel vrouwen tegen zichzelf aanlopen. Een heel mooi moment dus om mijn online training voor die startende vrouwelijke ondernemer om te gaan zetten naar een training voor vrouwen tussen 40-50 jaar die vastlopen in het leven. Voor vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal en die dezelfde strubbelingen ervaren.

Om aan jezelf te kunnen werken is het heel belangrijk dat je WEET wie je bent. Dat je jouw goede en slechte eigenschappen op kunt noemen, dat je jezelf in de spiegel aan kunt kijken en jezelf liefdevol kunt omschrijven.

Gelukkig zijn draait namelijk vooral om mindset en het leven van jouw passie. We gaan dus op ontdekkingsreis naar jouw diepste innerlijke missie en dat zal niet altijd een makkelijk proces zijn. Maar als jij weet wie je bent en waarom je doet wat je doet, zal alles op zijn plek vallen. Misschien niet van de 1 op andere dag want het is een proces van bewustwording. En je moet er echt zelf voor open staan.

Ik kan je helpen bij het proces maar je moet het uiteindelijk natuurlijk wel zelf doen. Want DOEN is wel het keyword. Als je doet wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg. Dus als je op de bank blijft zitten, zal er uiteraard ook niets veranderen.

We gaan dus op reis naar jou. Wie ben jij eigenlijk? Waar sta je voor (zingeving)? Waar word jij blij van? Wat is nou echt jouw passie? En wat wil jij uitdragen? Wat is jouw persoonlijke missie? Ik kan jou helpen achter de volgende vragen te komen:

Wie BEN ik?
Wat WIL ik?
Wat KAN ik?
Maar ook..
 Wat DURF ik (Mindset)?

Zodra de online training van start gaat, zet ik dat hier neer!

Online Training + Besloten Facebook Groep  gaat slechts € 47 ex. btw kosten

Voor deze online training heb ik een besloten Facebook groep ingericht waar je je als deelnemer aan deze online training aan kunt melden. Ik deel hier alle bestanden in de vorm van lees- en werkbladen zodat je op je eigen tempo kunt deelnemen aan deze training. Uiteraard kun je in deze groep met elkaar van gedachten wisselen maar ook je vragen aan mij stellen en zo nu en dan zelf ik zelf ook eens "live" komen in de groep.

Gratis Kennismakingsgesprek bij LIVE Coaching (+/- 45 minuten)
De eerste stap is het kennismakingsgesprek waarbij voorop staat dat we elkaar leren kennen. Want vertrouwen en de bekende "klik" is dé basis om jou te kunnen begeleiden bij jouw vraagstukken. 

We bespreken in dit 1e gesprek ook kort jouw directe knelpunten en jouw gewenste doelstelling(en). In de eventuele vervolggesprekken gaan we in op actuele situaties die bij jou spelen en krijg je praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Dit kennismakingsgesprek kan ook via Zoom of Skype uiteraard.

Voorbeeld doelstellingen:
* Goede balans tussen werk & privé
* Meer zelfvertrouwen creëren
* Grenzen leren stellen & kunnen aangeven
* Meer tijd voor jezelf nemen
* Voor jezelf opkomen
* Jezelf beter leren kennen
* Omgaan met lastige situaties
* Structuur aanbrengen (stappenplan maken)
* Tot de kern komen van wie jij bent

Live Persoonlijke Coaching (60 minuten)                                                 
€ 60 per uur (sessie) / € 250 voor 5 sessies vooraf te betalen

In de vervolgsessies kijken we naar o.a. de volgende onderwerpen:

Wie ben ik?
Wat zijn jouw kwaliteiten?  Wat zijn jouw persoonlijke eigenschappen. Wat maakt jou JIJ?

Wat kan ik?
Wat is jouw passie? Wat zijn jouw competenties? Wat deed je vroeger van nature wat je nu niet meer doet?

Wat wil ik?
Niet met je hoofd maar écht met je hart? Wat zijn jouw belangrijkste waarden? Wat is jouw persoonlijke missie?

Wat durf ik? (Mindset)
Naast dat bovengenoemde onderwerpen natuurlijk heel belangrijk zijn, is jouw mindset misschien nog wel het allerbelangrijkst! Welke opties heb je en wat houdt jou wellicht tegen om bepaalde keuzes te maken? Wat kunnen we doen om eventuele belemmerende overtuigingen om te buigen?

Huiswerk
Omdat persoonlijke ontwikkeling niet van de 1 op andere dag een omslag heeft, krijg je van mij ook "huiswerk" mee. Opdrachten waarmee je meer inzicht gaat krijgen in jezelf, opdrachten waar je over na gaat denken en waarmee je in kaart brengt hoe jij jezelf ziet maar ook hoe anderen jou zien. Dit huiswerk bespreken we dan tijdens de volgende afspraak. Als coachee krijg je, indien gewenst, ook toegang tot de besloten Facebook Groep "Het Merk IK".

Etherische oliën
Etherische oliën kunnen worden ingezet tijdens de live sessies om jou zowel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau te ondersteunen. Door middel van kaartlegging met de Drop Some Oil Wisdom Cards bepalen we welke olie jou op dat moment het beste ondersteunt. Hieronder lees je meer over wat etherische oliën voor jou kunnen betekenen op zowel geestelijk als lichamelijk niveau.

Wat is aromatherapie?
Aromatherapie betekent het werken met de krachten van 100% natuurlijke oliën. Wetenschappers hebben aangetoond dat veel planten medicinale eigenschappen bevatten, waarvan bewezen is dat deze ook in etherische oliën aanwezig zijn.

Dat geur de gemoedstoestand beïnvloed is bekend. De gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid, energiegebrek kunnen alleen al door de geur van etherische oliën verbeteren. Alle geurinformatie die wij krijgen, wordt namelijk doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen, de zetel van de emoties.

26 Seconden na het smeren op de huid zijn de oliën in je bloedbaan te vinden en na 20 minuten hebben de oliën effect op elke cel in je lichaam. Via geurbeleving gaat dit proces echter nog sneller! 

Om die reden hebben veel mensen baat bij aromatherapie. Soms gaat het om echte diepliggende problemen waardoor bijvoorbeeld depressiviteit is ontstaan en soms is het gewoon even een tijdelijke dip waarbij je wat ondersteuning kunt gebruiken. 

Etherische oliën kun je ook heel goed thuis gebruiken in een diffuser of om de producten in je medicijnkastje en/of keukenkastje mee te vervangen.

Lees ook even behandelingen & prijzen als je een afspraak bij me gaat maken.

Disclaimer
Ik ben geen arts of psycholoog dus ik stel geen diagnoses. Ik behandel niet (behalve bij massages). Ik schrijf ook geen medicijnen voor en ik geef géén medische adviezen. Ook al zijn de oliën van Young Living heel veilig om te gebruiken, bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie is het aan te raden om altijd eerst een arts te raadplegen. Bij twijfel of bij onduidelijkheid zal ik je dan ook altijd eerst doorverwijzen naar je specialist.

Beautiful Wellness

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727