Fybro Massage

Wat is het?

Fibromyalgie heeft de symptomen die lijken op reumaklachten. Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Het geeft pijn in bindweefsel en spieren en wordt daarom ook wel weke delen reuma genoemd.

Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom en komt naar schatting voor bij 2 miljoen mensen in Nederland. Het komt op alle leeftijden voor, met name bij vrouwen maar ook bij kinderen, tieners, mannen en ouderen.

Naast spierpijn, spierstijfheid, pijn in de aanhechten van de gewrichten en pezen gaat het vaak gepaard met extreme vermoeidheid. Daardoor gaat bewegen vaak moeilijk en dat kan beperkingen geven in het dagelijks leven. Reuma is onvoorspelbaar. Klachten kunnen een tijdje weg zijn en ineens weer volop aanwezig zijn.

Hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies komen ook vaak voor.  


Hoe toe te passen?

De Fibromyalgie Massage is een zeer doeltreffende methode om hoofdpijn en pijn in spieren te verminderen en de slaap te bevorderen. De massage bij fibromyalgie is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven. 

Prijzen vind je hier.

© Beautiful Wellness l info@beautifulwellness.nl I T 06 109 71 758 l KvK 57926727